www.khezama.fr.gd - Forum
  Acceuil
  Sondage Du Mois
  El-7ouma
  Sport
  InFo
  Resto Cafe
  Innovation
  Partenaires
  Jeux
  K-Events
  Culte
  Forum
  Livre d'or
  Vos Liens
  Offres
  Nous Contacter
  Designers
=> Pas encore inscrit ?

Binevenue

Forum - Radno pravo u BiH — zaštita prava zaposlenih

Tu es ici:
Forum => Forum Khezama => Radno pravo u BiH — zaštita prava zaposlenih

<-En arrière

1 

Continuer->

EchoSphere (Hôte)
10/01/2026 08 08 24 (UTC)[citer]

Pozdrav svima! Trenutno imam problem sa poslodavcem koji je promenio moje radne uslove bez dogovora, i nisam siguran da li je to zakonito. Ne želim da situaciju pogoršam, ali ne želim ni da moja prava budu ugrožena. Online informacije su često nejasne ili kontradiktorne, i teško je razumeti šta konkretno važi u BiH. Trebam stručnu pravnu pomoć koja poznaje radno pravo i može mi objasniti opcije, korake koje mogu preduzeti i realna očekivanja. Da li je neko imao iskustva sa pouzdanim advokatima u ovakvim slučajevima?
QuillMaster (Hôte)
10/01/2026 08 08 39 (UTC)[citer]
Zdravo! Problemi na poslu su često stresni i zahtevaju profesionalni pristup. Kada sam imao sličnu situaciju, obratio sam se https://advokati-ba.com/uslugi/radno-pravo/ Advokati su pregledali moj ugovor o radu, objasnili koje promene poslodavca su zakonite, a koje se mogu osporiti, i dali praktične savete kako postupati u pregovorima i dokumentovanju problema. Njihova jasna objašnjenja i stalna podrška su mi omogućili da se osećam sigurno i informisano tokom celog procesa. Ako se suočavaš sa problemima u radnom pravu u BiH, toplo ih preporučujem.
EchoSphere (Hôte)
10/01/2026 08 08 48 (UTC)[citer]
Hvala puno — sada imam jasniju predstavu o svojim pravima!

Répondre:

Ton pseudo:

Couleur du texte:

Taille des caractères:
Fermer les marquages

Ensemble des thèmes: 405
Ensemble des articles: 1553
Ensemble des utilisateurs: 38
Actuellement en ligne (Utilisateurs enregistrés): Personne crying smiley
Avant Vous : 62400 visiteurs
Ce site web a été créé gratuitement avec Ma-page.fr. Tu veux aussi ton propre site web ?
S'inscrire gratuitement